PALVELUT

MAANRAKENNUSTYÖT JA -PALVELUT

Maanrakennus Päivinen Oy tarjoaa kattavia maanrakennustöitä yksityisten, yritysten sekä julkisen sekotrin tarpeisiin Itä-Suomen alueella. Toimimme pääasiassa Joensuun ja lähialueiden seuduilla ja palvelemme asiakkaitamme aina luotettavasti sekä asiakaslähtöisesti.

Meiltä onnistuvat mm. omakotitalon pohjatyöt, salaojitukset, rakennuksien salaoja- ja sadevesijärjestelmien rakentaminen ja uusiminen, viemäröinnit, viherrakentaminen, pihan perustaminen, nurmikonteot, istutukset, aidan istutukset, pihakivetykset, kunnallistekniset työt, riista- ja turva-aitojen rakentaminen.

Teemme työmme sopimuksen mukaisesti joko kokonaisurakkana tai yksikköhinnoin ja huolehdimme kestävästä, viimeistellystä työjäljestä.

Pyydä ilmainen arvio kohteestasi!

palvelut pihasaneeraukset mrp

KERROS- JA RIVITALOYHTIÖIDEN SALAOJA-, SADEVESI- JA PIHASANEERAUKSET

Työkohteitamme ovat kaikenkokoiset rakennukset ja erilaiset saneerauskohteet , Myös kerros- ja rivitaloyhtiöiden, liiketilojen, teollisuusrakennusten, varastojen ja hallien salaoja-, sadevesi- ja pihasaneeraukset toteutetaan ammattitaidolla asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

palvelut maanrakennustyöt mrp

OMAKOTITALOJEN MAANRAKENNUSTYÖT, MYÖS NS. AVAIMET KÄTEEN TOTEUTETTUNA

Rakennuksen pohja ja perustus muodostavat alustan, johon koko rakennus rakennetaan. Parhaitenkaan rakennettu talo ei kestä ilman huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja pohja- ja perustustöitä: kosteus, maanvajoamat ja muut tekijät pääsevät vaurioittamaan taloa, elleivät oikein rakennetut pohja ja perustus anna tarvittavaa suojaa.

Maanrakennus Päivinen Oy:n kokeneet ammattilaiset huolehtivat pohja- ja perustustöiden oikeaoppisesta toteuttamisesta pohjan tasoittamisesta ja tiivistämisestä sekä vesi- ja viemärikaivuista aina routa- ja vesieristyksiin asti.

palvelut salaojat mrp

OMAKOTITALOJEN SALAOJA- JA VIEMÄRISANEERAUKSET KOSTEUS- JA ROUTAERISTYKSINEEN

Tarkkaan suunniteltu salaojitus ja toimiva sadevesijärjestelmä ovat olennainen osa jokaisen omakotitalon ja muun rakennuksen pohja- ja perustusvaihetta. Ilman huolella tehtyä salaojitusta esimerkiksi lumen sulamisvesi saattaisi aiheuttaa kosteusvaurioita taloon. Sadevesiä tai niin sanottuja hulevesiä ei voi myöskään johtaa salaojiin, sillä se aiheuttaisi veden työntymistä talon perustuksiin.

Meiltä saat ammattitaidolla toteutettuna esimerkiksi

 • salaojitukset
 • sadevesijärjestelmät
 • kosteuseristykset
 • routaeristykset
palvelut pihakivi ja piharakenne mrp

PIHAKIVI- JA VIHERRAKENNETYÖT

Maanrakennus Päivinen Oy:n viher- ja piharakentamisen palveluiden avulla saat niin kotisi kuin muun kohteen piha-alueesta juuri toiveidesi mukaisen ja viihtyisän kokonaisuuden.

Piha- ja viherrakentamisen palveluitamme ovat muun muassa

 • kaivuutyöt
 • pinnanmuotoilu
 • kivirakenteet
 • pihakivetykset ja pihakivityöt
 • pihateiden pohjat, asfaltointivalmiuteen asti

Palvelemme sekä yritys- ja yksityisasiakkaita että julkisen sektorin toimijoita pääasiassa Joensuun seudulla. Olipa kyseessä etupihan asfaltointi, kukkaistutusten reunakivien laitto tai vaikkapa takapihan tasoittaminen, me teemme työmme alusta loppuun huolella.

palvelut jätevesijärjestelmät mrp

KUNNALLISTEKNISET TYÖT JA JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT

Maanrakennus Päivinen Oy toteuttaa ammattitaidolla myös kunnallisteknisiä töitä. Kunnallisteknisiin töihin lukeutuvat mm:

 • Vesijohtojen rakentaminen ja liitostyöt
 • Jätevesiviemäri rakentaminen ja liitostyöt
 • Hulevesiviemäri
 • Sähkö/telekaapelien kaivuutyöt
 • Katujen ja teiden rakentaminen

Annamme mielellämme kokonaisvaltaisia tarjouksia isommistakin hankkeista.

palvelut turva-aidat mrp

TURVA-AITOJEN RAKENTAMINEN

Toteutamme myös riista- ja turva-aitojen rakentamiset eripuolella Suomea.

MRP MACHINE

Uutena palveluna vuokraamme muun muassa mönkijää, moottorikelkkoja ja ralliautoa. Myös autojen ja koneiden osto- ja myyntipalvelua. Tutustu uuteen palveluun alla olevasta linkistä tai soita niin kerromme lisää.

Rala pätevyys - Aukeaa uuteen ikkunaan
Luotettava kumppani - Aukeaa uuteen ikkunaan
Infra - Aukeaa uuteen ikkunaan